Gemensamma aktiviteter

2020-05-09

Det händer mycket nu vid båtklubben!

Efter att vassklipparen invigdes blev det mycket vass att ta hand om. Detta och städning av klubbstugan gjordes under fredagen och lördagen innan kranen kom  och lyfte i fyra båtar. Tack! Bra jobbat!

2020-05-01

Nu är vassklipparen invigd!

En vassklippare köptes in efter beslut vid höstmötet 2019. I helgen var det dags för hamnfogdarna Mange och Sonny att inviga den.

Bra jobbat!

2019-11-02

Trädbeskärning och test med LED-lampor!

En skylift hyrdes in och några av klubbens eldsjälar monterade två LED-lampor i gatubelysningen på prov samt beskärde björkarna.

Stort tack!

   

2019-10-27

Städning med höstmöte!

I ett för ovanlighetens skull ganska grått väder genomfördes höstens städning och möte ändå med ett glatt humör. Som vanligt smakade korven efteråt mycket bra!

   

2019-04-27

Vårstädning med årsmöte!

I år kändes det som om vi glädjande nog var ovanligt många medlemmar som deltog i vårstädningen och årsmötet. Gräset krattades, vass skars bort, bastun rengjordes, flotten reparerades, vattnet kopplades på, buskar drogs upp, klubbstugan städades, el-aggregatet i bastun monterades bort (trasig) och mer därtill. Men även om det var mycket som gjordes gick det fort då vi var så många som hjälptes åt. På sedvanligt vis avslutades förmiddagen med korvgrillning och årsmöte.

          

2019-04-24

Träden är beskurna!

Träden är beskurna mot bryggan närmast järnvägen. Mange Vång, Sigge, Sonny, Jan-Olof Kvist och lilla Holly gjorde ett storartat arbete liksom Blomman och Anders Fritte Hugo som forslade bort resterna.

                          

2019-04-24

Nu finns ved till bastu och tunna!

Träden är beskurna och en del av träden användes för bränsle till bastu och badtunna!

Återigen har Mange Vång varit igång och arbetat för att vi alla ska få sköna stunder i bastun och i badtunnan. Träden mot bryggan har i stora delar blivit ved!

Tack!

2019-04-07

Renovering av brygga

Ett fantastiskt arbete med att renovera ytterligare en brygga har gjorts av ett antal medlemmar under fyra lördagar mars-april. Tack för er insats!

 

 

2018-08-18

BBK 40-år

En mycket trevlig kväll anordnade styrelsen med tipspromenad, lekar, mat och dryck.

Frågorna i tipspromenaden finns via länken:

Tipspromenad

Se gärna medlemmarnas egna bilder på Facebook: Borgåsunds Båtklubb